1 Ekim 2012 Pazartesi

Valiz'im de tamam...

 
Bayanlar ve Baylar,

Uçağımız kalkış için hazırdır. Lütfen koltuklarınızın dik, kemerlerinizin bağlı olduğundan emin olunuz…

Uçağımız kalkışa hazır da valizler hazır mı?
İşte bu hafta sonu benim valizimdekiler.

Seyahat kreasyonumu paylaşırken de dediğim gibi yol kıyafetlerim aynı zamanda tatilimin ilk gün kıyafetleri olarak değerlendirilecekler. Oldukça yoğun bir programımız var kızlarla. Müzeler, kafeler, barlar, restoranlar vs vs vs… Hepsi bizi bekler, kaybedecek zaman yok. Bu nedenle ortak karar sabah yola çıkarken günün geçirileceği kıyafetler giyilecek, giyile dendi. Eee biz de öyle yaptık J.
İlk günümüz Cumartesi! Elbette gece hayatı bizi bekler. Bu nedenle Cumartesi gecesi için bu siyah sırt dekolteli mini elbiseyi havanın da serin olabileceği düşüncesiyle bu şık siyah deri ceket ve topuklu ayakkabılarımla düşündüm. Elimde de mağazadan çıkarken son anda yakaladığım bu siyah clutch olacak. Ve son bir detay bu şık ama bir o kadar da modern kolye.
Kız kıza çıkılan seyahatlerde her detay düşünülmeli zira ne derler bilirsiniz “biz kızlar kendimiz –birbirimiz- için giyiniriz” aslında. 


Ertesi gün sabahtan otelimize biraz mesafesi olan ama gün içinde git gel de yapılabilecek bir kasabaya gidilecek ama gece için şık bir restoranda rezervasyonumuz yapıldı. Bu nedenle gündüz skinny jeanimi ve basic bir t-shirt ile kombinleyerek ayağıma aşık olduğum bu loaferları geçreceğim. Bu ayakkabıları görüp de aşık olduğumu söylediğimde sevgilimin ilk tepkisi aşık olmadığın bir ayakkabı göster olmuştu J. Napalım ben de böyleyim işte.
Dediğim gibi akşam otele dönülmeyecek ve direk restorana geçilecek o nedenle siyah deri ceketimi bu kombinasyonu geceye hazırlayan ilk parça olarak yanıma alacağım, bir de  topuklu ayakkabılarımı. Bu ayakkabılara da hem jeanle hem elbiseyle rahatlıkla kullanılabildiğinden ayrıca bir bayılıyorum desem. Son olarak bu ayakkabıları da içine alabilecek şık, günlük omuz çantam. Kendileri deri olmasına rağmen oldukça hafif bu nedenle seyahatlerde bir numara.

Uffff.
Son gün.

Valiz hazırlarken bile seyahatin son günü mutsuzluğu yaşayan tek insan ben miyim acaba?
Bu son gün için tercihim; bu sene oldukça çok göreceğimiz ve benimde hemen sezon başı bir tane edindiğim desenli pantolonum ve üzerine mevsimlik beyaz bir kazak. Ayağıma aşklarım J. Rahat ve şık loaferlarım. Ve son detay şıklığıma son bir nokta sevimli tacım. Çanta olarak büyük ihtimal siyah omuz çantamı alırım.

Elbette her seyahatimde olduğu gibi ipad’ im valizimdeki yerini alır.

Size oradan kart atarım. Hepinizi öpüyorum…

Not: Valizimdeki kıyafetleri aşağıdan siz de etiqadd'leyebilirsiniz...
1- Roman Kolye : http://etq.etiqadd.com/V608gk 
2- Desa Deri Mont : http://etq.etiqadd.com/O0nAsy
3- Desa Ayakkabi : http://etq.etiqadd.com/U0Q6Ok
4- Herry T-Shirt : http://etq.etiqadd.com/V62GLJ
9- Louis Vuitton Ayakkabı : http://etq.etiqadd.com/QiHQEd
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder