7 Kasım 2012 Çarşamba

My Best Friend's Wedding



Herkese kocamannn bir merhaba ve öpücükler gönderiyorum.
Eminim koca tatil geçti moda kurdu İstanbul’ da mıydı?
Neden nereye gittiğini, nasıl giyindiğini ve yanında neler götürdüğünü bizlerle paylaşmadı?
Diye düşündünüz! Merak etmeyin bir yerlere gitmedim. Bu uzun tatile rağmen İstanbul’ un ve onun sakinliğinin tadını çıkardım. Ha bir de bu hafta canımın içi en yakın arkadaşlarımdan birinin düğünü var ve onun hazırlıkları ile geçirdim tatilimi.
Ve elbette hayatımdaki her büyük olayda olduğu gibi bu özel günün de kıyafetlerini sizinle paylaşıyorum.
Bizim candost kurdun evliliği iki parçadan oluşmakta eendim bir sabah faslı var bir de akşam düğün tantanası.
Ben gündüz için daha bir hanım hanımcık olmayı tercih ettim ve şirin sıfır kollu sonbahar kokan bir elbise seçtim kendime. Düz siyah etek kısmı ile desenli ve pırıltılı üst kısmın kontras hali birbirini nasılda bütünlüyor ama…
Dedim ya hanım hanımcık olmak esas diye hemen ayaklarıma bir çift babet edindim, sakin lakin şık mı şık bir çanta. Ancak kendime engel olamadım ve hooppp dikkat çekici bir bileklikle biraz kendimizi belli edelim değil mi ?
Gündüz bu sade kıyafetle gerçekten oldukça rahat geçecektir. Zira oydu buydu darken yaklaşık bir saat kadar ayakta geçer bu seramoni.

Gelelim geceyeeee…
Eee gündüz bu kadar sakin olunca akşam biraz da olsun parıldamak dikkat çekmek lazım. Sonuçta gelinin can dostlarıyız değil mi.
Akşam için uzun çalışmalar sonrası arayıp bulduğum bu siyah elbise beni sadece siyah olduğu için gelinin önüne geçirmez diye düşünüp ne denli megoloman bir karakter olduğumu gözler önüne sermeden edemiyorum.
Bu muhteşem elbise elbette bir o kadar muhteşem ayakkabılar ile buluşmalı. Ennnn sevdiğim ayakkabılarım.  Ve son olarak bu aslında çok renkli olup da sade gibi davranan clutch. Bu lutch aldığımdan beri o kadar çok kullandım ki. Her renk elbiseyle size kurtarır.
Elbise, ayakkabı, çanta darken pırıl pırıl ve muteşem olacağım. Bu durumda takılara boğulmak istemiyorum. Bu sad eve zarif bilekliği tek taş küpeler ile bütünleyip son noktayı koyalım.
Aaaa bu arada elbisemin oldukça Cesur bir sırt dekoltesi mevcut bu nedenle ben sıkı sıkı bir topuz düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Bana Pazar’ a kadar haber verin lütfen.
Kocaman kocaman kucaklıyor ve geçmiş Kurban ve Cumhuriyet Bayramlarınızı kutluyorum…

Charles&Keith Ayakkabi http://etq.etiqadd.com/RgFmHe 
Charles&Keith Canta http://etq.etiqadd.com/RI2f6n
Accessorize Bileklik http://etq.etiqadd.com/T0FiuZ
Christian Louboutin Ayakkabi http://etq.etiqadd.com/TvGHK9 
Accessorize Bileklik http://etq.etiqadd.com/SSGUJT
Accessorize Küpe http://etq.etiqadd.com/Xj3mym

1 yorum: